Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

Viktor Lodin vann den interna poängligan i IK Oskarshamn: Nu är han klar för en annan klubb

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Efter en stark SHL-säsong med IK Oskarshamn, där han vann den interna poängligan med sina 31 pinnar (11 mål) på 40 grundseriematcher och sina tio poäng (fem mål) i SHL-kvalet mot HV71, är forwarden Viktor Lodin klar för Färjestad BK.

Det handlar om ett ettårskontrakt.

– Vi är glada över att kunna addera Viktor till vårt lag, säger FBK:s sportdirektör Rickard Wallin i ett pressmeddelande.

– Vi tycker att Viktor har en sjukt spännande profil, både med sitt fysiska spel, tillsammans med den skicklighetsnivå han besitter. Det finns inte så många spelare av den sorten i ligan. Hans högsta nivå är otroligt hög, och vi tror och hoppas att vi kan hjälpa honom att hitta en jämnare nivå i sitt spel, säger Rickard Wallin.

– Det känns superbra att få den här chansen. Det känns ärofyllt att få komma hit, till vad som förmodligen är en av de största klubbarna i Sverige. Det ska bli otroligt kul att fortsätta utvecklas och kunna bidra med det jag är bra på. Att få bidra så vi kan ta oss hela vägen nästa säsong, säger Viktor Lodin, som fyller 25 år i sommar.

”Viktor Lodin har tidigare också skapat rubriker utanför isen”, skriver FBK på sin hemsida.

”Har hänt saker”

– Jo, det har hänt saker, det har det. Jag och Rickard har varit öppna med varandra om vad som hänt och hur vi ska ha det framöver, säger Viktor Lodin och får medhåll av Rickard Wallin.

– Det har funnits en stor transparens från båda håll i det här. Vi vet vad som hänt, och Viktor vet vad vi förväntar oss av honom. Den dialogen har vi och kommer att fortsätta ha, säger Rickard Wallin.

– Det är en väldig fördel att ha en sån spelare som dessutom kan och vill vara på isen i de lägen när det gäller som mest. Det tycker vi att Viktor visade i kvalspelet med Oskarshamn. Vi tror att det finns alla förutsättningar för att han kan ha sin bästa del även i slutet av nästkommande säsong. Fysiken är viktig, men just kombinationen med skicklighet är det som är absolut mest häftigt med Victor, tillägger Rickard Wallin.

Foto: Pierre Stjernfeldt

+1
5
+1
2
+1
1
+1
2
+1
2
+1
2
+1
2

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS