Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Vill arrangera Sveriges största padelturnering för ungdomar i Oskarshamn

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Oskarshamns Padelklubb beviljas ett bidrag för att arrangera Sveriges största padelturnering för ungdomar. Padelklubben har nyligen fått beslut om stöd från Föreningslyftet för 2021 års första ansökningsomgång.

Föreningslyftet är en mervärdesinsats i enlighet med det avtal som träffats mellan kommunen och SKB och dess ägare. Projektet syftar till att engagera föreningslivet att bidra med aktiviteter som stärker utveckling och attraktivitet av Oskarshamn, för boende och besökare.

Bidra till att utveckla idrottsturismen

Attraktiva Oskarshamn AB hanterar ansökningarna och pengar kan sökas av alla allmännyttiga föreningar, med säte i Oskarshamns kommun. I den första omgången 2021 har Oskarshamns Padelklubb beviljas ett bidrag för att arrangera Sveriges största padelturnering för ungdomar.

”Satsningen bidrar till att utveckla idrottsturismen i Oskarshamns kommun, ökar platsens attraktivitet samt sätter Oskarshamn på kartan” står att läsa i beslutets motivering på Attraktiva Oskarshamn ABs hemsida.

Sätta Oskarshamn på kartan

Viktiga parametrar vid tilldelning av medel är föreningens egeninsats och hur många som kommer att få del av insatsen, utöver föreningens egna medlemmar. Det är en fördel om det är något som sätter Oskarshamn på kartan och bidrar till ökat antal besökare till kommunen.

Medel under aktuell perioden tilldelas stöd från Föreningslyftet under förutsättning att föreningarna arrangerar evenemangen när Folkhälsomyndighetens och Region Kalmar läns allmänna råd och rekommendationer tillåter arrangemang av detta slag enligt information från Attraktiva Oskarshamn AB.

Foto: Freepik

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS