Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Vinnarna i Mia Skäringer-tävlingen

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

Under den senaste veckan har vi haft en tävling på vår Facebook-sida där våra läsare har haft möjlighet att tävla om biljetter till Mia Skäringers liveinspelning av No More Fucks To Give. Nu har vi utsett vinnarna!

Sagabiografen kör sex fullbokade visningar den 8 och 10 mars och vi har härmed utsett följande vinnare som får två biljetter vardera:

Eva Bengtsson

med motiveringen – En vän som har det tufft med nära anhörigs bortgång behöver tänka på annat. Och Mia Skäringer är fantastisk på att fånga publiken så det vore perfekt att få vinna biljetter och bjuda Sara Axtelius!

Frida Stenmark

med motiveringen – Skulle bjuda med Therese Johansson, vi båda skulle behöva lite ensamtid från våra underbara barn och titta på Mia Skäringer som vi tycker är såå grym. Vi blev så ledsna när det redan var slutsålt. Dessutom en perfekt 30-års present!

Grattis till våra vinnare och deras vänner som får njuta av en helkväll med Mia Skäringer!

Tävlingen har sponsrats av Bardic Design – www.bardicdesign.se!

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS