Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Speedway: ”Vispen” lämnar Dackarna

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

MÅLILLA/OSKARSHAMN

Oliver ”Vispen” Berntzon lämnar Dackarna.

Han återvänder till moderklubben Lejonen, i Gislaved.

”Det har varit många glädjeämnen för Oliver Berntzon den senaste tiden”, skriver Lejonens lagledare på klubbens hemsida.

”I slutet av augusti kvalificerade han sig för VM-serien 2021. I tisdags blev han pappa för första gången och idag kan vi presentera att han återvänder hem till moderklubben Lejonen inför 2021 års säsong. Ett besked som vi är otroligt stolta och glada att kunna meddela våra supportrar och sponsorer.”

”Oliver representerade Lejonen senast 2015 när vi gjorde comeback i elitserien. De tre senaste säsongerna har Oliver representerat Dackarna och innan dess gjorde han två säsonger för Vetlanda.”

”Hållit kontakten”

– Vi har såklart hållit kontakten med Oliver genom åren men har stor respekt för att han velat utvecklas och utmana sig själv i andra klubbar. Desto roligare nu att då få chansen att arbeta med Oliver och hans team igen, säger Mikael Holmstrand, lagledare.

– Oliver är en komplett förare. Mycket mer nu än när han senast körde för oss. Han är lika bra hemma som borta och då vi redan har ett mycket hemmastarkt lag måste en förare som ska ta plats i vår trupp kunna bidra på alla typer av banor, vilket Oliver definitivt kan, säger Anders Fröjd, sportchef och lagledare.

– Han har utvecklats successivt för varje år och är redo för nästa steg både i Sverige och internationellt. Att han kör GP-serien nästa år kommer ge nya nyttiga erfarenheter som vi också kommer ha nytta av i laget när det drar ihop sig i slutet av matcherna, fortsätter Fröjd.

FOTO

PETER A ROSÉN

peter@oskarshamns-nytt.se

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS