Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Anton Sejnehed (S): ”Vi ser biografen som ett viktigt kulturinslag i vår kommun”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Anton Sejnehed, som är ordförande för bildningsnämnden och Socialdemokraterna i Oskarshamns kommun, svarar så här när vi ber honom kommentera Sverigedemokraternas förslag gällande Sagabiografen:

”Sverigedemokraterna är fria att lägga de budgetförslag de önskar. I det aktuella fallet är det dock viktigt att komma ihåg att det finns ett avtal mellan Oskarshamns kommun och föreningen, och ingångna avtal ska hållas. Vi ser biografen som ett viktigt kulturinslag i vår kommun. En biograf som erbjuder en bredd och spets är en tillgång för kommunen och dess invånare. I Oskarshamns kommun har vi en biograf som erbjuder såväl filmer och livesändningar från bland annat The Metropolitan.”

”Vi har inte tagit ställning till önskemålet om ekonomiskt stöd med anledning av coronaviruset, utan det är något vi återkommer med längre fram”, säger Anton Sejnehed.

TEXT & FOTO

Peter A Rosén

peter@oskarshamns-nytt.se

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS