Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Assisterande tränaren i Oskarshamns AIK: “Något jag aldrig har varit med om tidigare”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

På lördagseftermiddagen ställs Oskarshamns AIK mot Falkenbergs FF på bortaplan.

– Det ser bra ut. Vi har alla spelare tillgängliga i morgon – och vi åker mot västkusten med en bra träningsvecka i ryggen och en bra cupmatch mot Borgholm (10–0 vinst på bortaplan i den tredje omgången av Smålandscupen, eller Toyota Cup som turneringen heter nu), där spelare som inte fått jättemycket speltid fick chansen att visa framfötterna, säger Daniel Ahonen-Örn, assisterande tränare, bilden, till ON på fredagskvällen.

Han konstaterar att OAIK möter ett bra lag på Falcon Alkoholfri Arena (avspark klockan 16:00).

– Det är ett förmodat topplag som har inlett serien lite svagare rent resultatmässigt än vad de själva hade förväntat sig.

– I morgon är det Falkenberg som har all press på sig – och vi kan åka dit och spela vårt spel. Vi ska vara ett lag i spelets alla skeden. Vi ska försvara som ett lag, vi ska anfalla som ett lag, vi ska visa upp oss och vi ska göra något riktigt bra av den här bortamatchen.

– Det är den femte bortamatchen på de sju första seriematcherna. Något jag aldrig har varit med om tidigare. Men det är också något som vi får igen senare under säsongen, säger Daniel Ahonen-Örn.

Oskarshamns AIK ligger på åttonde plats i tabellen, med åtta poäng, efter sex spelade matcher.

Falkenberg ligger på elfte plats, med sex poäng, efter sex spelade matcher.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS