Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

BESKEDET: Coop-butik läggs ned

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

MÖNSTERÅS

”I början av december stänger Coop en av två butiker i Mönsterås, Coop Södra Vägen. Anledningen är bristande lönsamhet som efter omfattande insatser inte gått att vända. Den andra Coop-butiken i staden, Coop Mönsterås, blir kvar”, skriver Coop i ett pressmeddelande.

– Vi behöver ta ansvar för föreningens ekonomi. Coop Södra Vägen har gått med stort underskott under en längre tid vilket gett oss en ohållbar situation. Det är ett mycket tråkigt besked att behöva lämna till medlemmar och medarbetare – men det är inte längre ekonomiskt försvarbart att fortsätta längs den linjen, säger Richard Hedstrand, vd Coop Oskarshamn.  

”Inom Coop Oskarshamn finns 17 butiker varav två i Mönsterås. Den kommande stängningen gäller endast Coop Södra Vägen”, skriver Coop.

– Vi har en mycket uppskattad och välbesökt butik i centrala Mönsterås som vi fortsatt kommer att utveckla och satsa på. Butiken erbjuder både handel i butik och online för att möta olika kunders behov, säger Richard Hedstrand. 

”Medarbetarna i Coop Södra Vägen har fått besked om kommande stängning. Nu tar förhandlingar vid med facklig part. Preliminär sista öppningsdag är 8 december 2023”, skriver Coop.

Arkivfoto: Coop

+1
10
+1
2
+1
2
+1
6
+1
1
+1
40
+1
21

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS