Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

BESKEDET: Johan Göransson lämnar jobbet som klubbdirektör i IK Oskarshamn

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Johan Göransson lämnar jobbet som klubbdirektör i IK Oskarshamn.

Therése Elofson, kommersiell chef och vice klubbdirektör, är ny klubbdirektör.

– Jag vill tacka för min tid i klubben, det har varit en stor möjlighet att få följa hockeyn inifrån. Det finns fantastiska människor i och runtomkring IK Oskarshamn och jag önskar klubben lycka till i framtiden, säger Johan Göransson i ett pressmeddelande, som publicerades på IKO:s hemsida på tisdagen.

Johan Franzén, ordförande i IK Oskarshamn, och Johan Göransson, ny klubbchef i IKO.
Johan Franzén, ordförande i IK Oskarshamn, och Johan Göransson. Foto: Peter A Rosén

– Vi har över tid sett Therése växa in i allt större funktioner i vår klubb och givet vårt nuläge är det styrelsens absoluta övertygelse att hon är rätt person att vägleda oss in i vår nya framtid. Therése är beredd att axla såväl rollen som klubbdirektör som att fortsatt ansvara för framdriften av vårt kommersiella arbete. Vi vet att hon är engagerad, handlingskraftig, har en väl dokumenterad förmåga att bygga högpresterande team och har ett stort förtroendekapital både internt och externt. Vi har inom de strategiska ramar givet spel i hockeyallsvenskan, som styrelsen formulerat, gett Therése ett tydligt uppdrag att inom några veckor redovisa sin organisatoriska plan för nästkommande verksamhetsår, säger IKO:s styrelseordförande Johan Franzén.

”Glad”

– Jag blev glad och stolt över frågan och är oerhört tacksam över det förtroende som nu visats mig. Samtidigt som jag är ödmjukt inställd inför uppgiften så är jag också väldigt inspirerad och motiverad att nu ge precis allt jag kan för att leverera det som alla i och runt klubben förväntar sig från mig. Jag kommer omedelbart påbörja uppgiften för att snart kunna redovisa hur jag tänker att vi ska formera oss framåt och hur vi ska förflytta IK Oskarshamn i rätt riktning både sportsligt och kommersiellt, säger Therése Elofson.

Therése Elofson, IK Oskarshamn
Therése Elofson. Foto: Peter A Rosén
+1
33
+1
3
+1
0
+1
6
+1
1
+1
0
+1
4

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS