Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

BESLUT: Därför plockar SD i Oskarshamns kommun ner sina valaffischer

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMNS KOMMUN

”Valaffischeringen har nu pågått sedan valrörelsen drog i gång på allvar och där även Sverigedemokraterna affischerat. Efter återkommande problem med att plakaten inte får vara i fred så har Sverigedemokraterna i Oskarshamn beslutat att avbryta affischeringen.”

Det skriver SD i Oskarshamns kommun i ett pressmeddelande på fredagen.

”Vi anser inte att det är meningsfullt att fortsätta”

MATTIAS BÄCKSTRÖM JOHANSSON (SD)

– Det är och har varit ett gott samarbete mellan partierna att hjälpas åt med valaffischeringen. Men Sverigedemokraterna väljer nu att avbryta valaffischeringen. Det fortsätter med återkommande stölder av valplakat och skadegörelse med tillhörande nedskräpning och vi anser därför inte att det är meningsfullt att fortsätta, säger Mattias Bäckström Johansson.

Mattias Bäckström Johansson (SD), riksdagsledamot från Oskarshamn
Mattias Bäckström Johansson (SD), riksdagsledamot från Oskarshamn. Foto: Peter A Rosén

”Under dagen kommer vi att lämna in en polisanmälan”

LEIF AXELSSON (SD)

– Under dagen kommer vi även att lämna in en polisanmälan då medborgare har gjort iakttagelser och dokumenterat de sabotage vi har blivit utsatta för, men även personer som har stulit valaffischer för partiet, säger Leif Axelsson.

Leif Axelsson (SD)
Leif Axelsson (SD). Foto: Peter A Rosén

– Med den utveckling som vi har sett mellan valen och den begränsade påverkan som valaffischeringen har kommer vi även till kommande val att överväga om det är lönt att fortsätta med det. Framför allt inte med den nedskräpning och den miljöpåverkan som det innebär att återkommande köra mellan varje ställe. Vi kommer därför att med start i helgen att plocka ner våra valplakat, säger Leif Axelsson.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS