Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Blåljus och säkerhet i fokus för evenemang mitt i Oskarshamn

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

För ett par år sedan, närmare bestämt 2019, så genomfördes Blåljusdagen för första gången. Syfte med dagen är att bidra till att skapa trygghet och en trevlig upplevelse i centrum. ”Den 9 september mellan klockan 11-13 är det dags igen”, skriver Elin Åberg, platsutvecklare på Attraktiva Oskarshamn i ett pressmeddelande.

Under Blåljusdagen kommer stora som små besökare att få träffa representanter med tillhörande fordon från polisen, räddningstjänsten och ambulansen i centrala delarna av Oskarshamn.

”Extra spännande är räddningstjänstens stegbil som kommer stå på Stora Torget och synas lång väg”, säger Elin Åberg, platsutvecklare Attraktiva Oskarshamn.

Passa på att göra ett besök

Förutom blåljusverksamheten så kommer även säkerhetsavdelningen på Oskarshamns kommun och Brottsofferjouren Oskarshamn-Mönsterås-Högsby att medverka och berätta mer om sitt arbete. Som arrangör för Blåljusdagen står föreningen Handel Oskarshamn.

”Jag ser framemot att få se många besökare i centrum under lördagen som även passar på att göra ett besök hos våra medlemsbutiker, caféer och restauranger”, säger Anders Karlsson, Ordförande i Handel Oskarshamn.

Arkivfoto: Peter A Rosén

+1
5
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS