Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Burgers & Beers öppnar på Hamngatan i Oskarshamn

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Uppdatering 30 nov: Ägarna till Åströms meddelar ON följande: ”Åströms är inte sålt till Burgers and Beers”.

Durhan Elizovic, som äger Burgers & Beers, utökar sin verksamhet och öppnar sin andra restaurang på Hamngatan i Oskarshamn. Öppning av den nya restaurangen, som även kommer att ha nattklubb, sker den 4 december, enligt Dagens Vimmerby.

Krogen Burgers & Beers öppnar på Hamngatan i Oskarshamn i början på december. Ägaren Durhan Elizovic, som äger Burgers & Beers i Vimmerby, utökar sin verksamhet och öppnar sin andra restaurang. Durhan Elizovic tar över Åströms restaurang, sportbar och nattklubb.

”Vi ska vara i gång senast den 4 december, så det blir några hektiska dagar där. Det nya stället kommer heta Burgers & Beers, och konceptet vara exakt detsamma som i Vimmerby. Det enda som skiljer är nattklubbsdelen i Oskarshamn”, berättar Durhan Elizovic i intervju med Dagens Vimmerby.

Nostalgiparty och juldagsfest

Förutom restaurang och pub så blir det som sagt även nattklubb. Enligt Burgers & Beers Oskarshamns nya Facebooksida så blir det 30+ Nostalgiparty med Peter Källström den 3 december, Lika Bär Smakar Bäst ska uppträda live den 4 december och på juldagen den 25 december så blir det Albin Johnsén & Jakob Karlberg.

Foto: Burgers & Beers

+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS