Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Byggebos vd svarar på parkeringskritiken

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

KRISTINEBERG

I fredags skrev vi om en privatperson, som är förbannad på de nya parkeringsreglerna i Oskarshamnsstadsdelen Kristineberg.

Byggebos vd Benoni Ingelsjö svarar nu på kritiken.

”Vi har gjort en del förändringar avseende parkeringssituationen i Kristinebergsområdet och bland annat inlett ett samarbete med ett parkeringsbolag som har till uppgift att hjälpa oss med bevakningen. Syftet är att se till att våra hyresgäster och deras besökande får plats. Tidigare har vi haft stora problem med otillbörlig parkering av obrukbara bilar, båtar och husvagnar med mera. Inte sällan av personer som inte är våra hyresgäster. Vi håller för närvarande på att se över de praktiska problem som uppstått efter införandet av de nya reglerna. Dessa problem är sådana som nästan alltid uppstår först efter ett skarpt införande och är svåra att förutse. Vi ska dock göra det som behövs för att komma tillrätta med den uppkomna situationen”, skriver han i ett e-postmeddelande till vår tidning.

TEXT

PETER A ROSÉN

peter@oskarshamns-nytt.se

FOTO

FREEPIK

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS