Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

Cheerleadingtjejer briljerade – vann silver och plats i prestigefyllt riksmästerskap

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Tjejerna i laget Shade från Oskarshamns cheerleadingförening Wild Kingdom Cheer briljerade i lördagens tävling i distriktsmästerskapen för södra som gick av stapeln i Helsingborg. Tjejerna gav allt och det gav utdelning. En silvermedalj och en plats i riksmästerskapen den 26 maj.

Lördagen den 16 mars arrangerades distriktsmästerskapet, DM Södra, av stapeln i Helsingborg. Det södra distriktet inkluderar Västra Götaland, Småland, Blekinge, Skåne och Halland. Total deltog 12 lag i klassen Junior Level 1. Ett av lagen var Shade från Oskarshamns cheerleadingförening Wild Kingdom Cheer.

Prestigefylld tävling

Tjejerna i laget Shade briljerade i tävlingen och satte bland annat en så kallad Hit Zero, vilket innebär noll fel/avvikelser på utförandet av programmet. Shade knep en andraplats vilket inte bara gav dem ett silver utan även en åtråvärd plats i de kommande riksmästerskapen, RM.

RM är den mest prestigefyllda tävlingen under den svenska cheerleadingsäsongen. På RM & SM-tävlingen, som arrangeras i Helsingborg den 25-26 maj, koras riksmästare och svenska mästare, samt att det delas ut kvalplatser till bland annat EM nästkommande år.

Foto: Alexandra Simonsson Bergh

+1
16
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS