Herrar div 1 Östra Götaland

FBC Kalmarsund Ungdom – Craftstadens IBK 5-1 (4-1, 0-0, 1-0)

Mål CIBK: Olle Thuresson

KALMAR/OSKARSHAMN

Craftstadens herrar fick åka hem tomhänta från Kalmar. FBC Kalmarsund vann med 5-1 (4-1, 0-0, 1-0).

Det mesta i den här matchen hände i den första perioden, åtminstone i målväg. Det hade inte gått mer än lite drygt tre minuter innan FBC Kalmarsund nätat två gånger.

Mitt i peridoen reducerade Olle Thuresson, men sedan svarade Kalmarsund med två snabba mål fram till 4-1, ett resultat som stod sig perioden ut.

Den andra perioden blev mållös och i den avslutande föll bara ett mål när Kalmarsund fastställde slutresultatet till 5-1.

Läget är tufft. Craftstaden är tabelljumbo med endast en inspelad poäng på nio matcher och avståndet upp till säker mark i tabellen är tio poäng.