Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Dackeupproret: “Gensvaret har varit fantastiskt”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

MÅLILLA

Dackeupproret i Målilla är framgångsrikt.

Det var för närmare två veckor sedan som Dackarna drog igång Dackeupproret.

“Gensvaret har varit fantastiskt. Under de elva första dagarna har hela 1 776 fiktiva biljetter sålts (siffran är från lördagskvällen)”, skriver klubben i ett pressmeddelande.

Tanken är att Dackeupproret ska avslutas med en direktsändning från Skrotfrag Arena den 19 maj. Den kvällen skulle säsongens första hemmamatch i elitserien (som numera går under namnet Bauhaus-ligan) ha körts mot länsrivalen Västervik. I samband med livesändningen kommer en mängd fina priser att lottas ut.

“Stort hjärta för Dackarna”

“I Dackeupproret har alla dackefans, andra sympatisörer och speedwayfantaster chansen att köpa fiktiva biljetter. Lars Olofsson och Linus Johansson, som båda sitter i Målilla Motorklubbs och Dackarnas styrelse, är initiativtagare till Dackeupproret”, skriver klubben.

– Gensvaret så här långt har verkligen varit fantastiskt. Vi kan konstatera att det är otroligt många människor som har ett stort hjärta för Dackarna, säger de.

“Extra viktigt”

“För några dagar sedan bestämde sig Dackarnas supporterklubb Spinning Wheels för att inhandla en fiktiv biljett för varje medlem, vilket innebär en bit över 100 biljetter för närmare 4 500 kronor”, skriver klubben.

– Spinning Wheels finns till för att anordna speedwayresor och supporta Dackarna och på grund av det rådande läget och dess ekonomiska följder så är det nu extra viktigt att vi håller ihop och stöttar varandra, säger Jacob Sköld-Blomfeldt, ordförande i Spinning Wheels.

TEXT

Peter A Rosén

peter@oskarshamns-nytt.se

GRAFIK: DACKARNA
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS