Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

ELSTÖDET: Då kan du förvänta dig att få elstödspengarna på kontot

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

EKONOMI

Försäkringskassan har idag, den 20 februari, påbörjat utbetalningen av elstöd till hushållen i södra och mellersta Sverige. Utbetalningarna sker successivt och de första hushållen kommer att få pengarna på bankkontot den 23 februari.

För att ta Sverige ur energikrisen arbetar regeringen skyndsamt för att kraftsamla, spara el och stötta hushåll och företag, och i dag, den 20 februari, påbörjar Försäkringskassan utbetalning av elstöd till hushåll i södra och mellersta Sverige. Utbetalningarna kommer att ske successivt.

“Den 23 februari ska de första hushållen ha pengarna på sina konton och den 7 mars har de allra flesta hushåll fått sina pengar”, skriver energi- och näringsminister Ebba Busch och äldre- och socialförsäkringsminister Anna Tenje i ett pressmeddelande på måndagen.

Skydda dig mot bedrägerier

I samband med att elstödet betalas ut genomför polisen en informationskampanj riktad till 1,2 miljoner hushåll med personer över 70 år för att skydda dem från telefonbedrägerier.

Foto: BankID

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS