Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Ett år kvar till O-Ringen Smålandskusten 2024 med Oskarshamn som centralort: ”Utmärkta publikplatser”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

”Det är drygt ett år kvar till O-Ringen Smålandskusten 2024 med centralort i Oskarshamn. Förberedelserna pågår för fullt och under onsdagen var ett stort antal funktionsansvariga samlade i Oskarshamn för att titta på de planerade tävlingsarenorna med mera. Förra veckan hölls motsvarande träff i Rosenfors där etapp 1 och 2 ska avgöras. Tävlingarna hålls varje år vecka 30. I år är Åre centralort och 2025 Jönköping”, skriver Göran Svenson, SOK Viljan, i ett pressmeddelande.

”I Oskarshamn besöktes hamnen med utmärkta publikplatser vid Långa soffan. I hamnområdet kommer invigning att hållas i samband med Bagheera-stafetten (för ungdomar) på söndagen och även elitsprinten på onsdagen. Vidare besöktes Gunnarsö som är arena för etapp 3 och även arena för etapp 4 och 5 mellan Hjortberget och Fredriksbergs herrgård. Slutligen även O-Ringentorget med mässa, mat- och sportförsäljning med mera som är beläget vid Rödsle BK och Skogens IF:s anläggningar i Fredriksberg. Deltagarcamping för cirka 10 000 personer finns på resterade åkermark i Döderhultsdalen”, skriver Göran Svenson, som bifogar två bilder från hamnen – där invigning, ungdomsstafett och elitsprint ska avgöras (Foto: SOK Viljan):

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS