Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Fotboll: Nya utmaningar väntar för Ardi Ajeti som lämnar Oskarshamns AIK

ANNONS

OSKARSHAMN

Ardi Ajeti, som varit assisterande tränare i Oskarshamns AIK i år, lämnar nu föreningen.

– Jag är oerhört stolt över det vi åstadkommit i år. Det var synd att det inte räckte hela vägen, säger han.

I slutet av säsongen 2020 kom Ardi Ajeti till OAIK som en hjälp till huvudtränare Agim Hasani. Det var ett samarbete som fungerade bra och Inför årets säsong kritade han på ett ettårskontrakt som assisterande tränare.

”Vi har haft en väldigt bra kemi från första början”

ARDI AJETI OM SAMARBETET MED AGIM HASANI

Du och Agim verkar ha fungerat väldigt bra ihop?

– Ja, absolut. Vi har haft en väldigt bra kemi från första början. Agim gav mig verkligen chansen och jag har fått vara med från början och sätta grunden till den här säsongen, säger Ardi Ajeti.

Ledarna i OAIK jublar. Ardi Ajeti till vänster och Agim Hasani till höger. Foto: Peter A Rosén

Fanns det tankar om en fortsättning i klubben för din del?

– Det fanns det absolut, men i slutändan så hade väl jag och klubben lite för olika syn på saker och ting. Då kände jag att det var bättre att tacka för mig, säger Ardi Ajeti.

Ni har svarat för en väldigt bra säsong, vilka är de bästa minnena från året?

– Hemmamatcherna har varit fantastiska, i alla fall de allra flesta, man kunde bara sitta och njuta av hur vi spelade.

– Ska jag plocka ut en enskild match så är det Utsikten borta. Vi hade en hel del spelare borta, men gjorde en riktigt bra insats och lyckades vinna den matchen. Det var en oerhörd laginsats som gav en härlig känsla som inte blev sämre över att vi fick ett poängmässigt försprång i serien, säger Ardi Ajeti.

”Vi har verkligen satt Oskarshamn på fotbollskartan”

AGIM HASANI

– Som helhet så är jag väldigt stolt över spelarna och oss i ledarstaben, vi har verkligen satt Oskarshamn på fotbollskartan, inte minst med 13 hemmavinster av 15 möjliga. Nu hoppas jag att Agim kan bygga vidare på det här nästa säsong.

Vilket är det tråkigaste minnet från året?

– Det måste vara förlusten mot Åtvidaberg här hemma med 0-1 efter ett rött kort. Det var en stor besvikelse. Det hade varit en sak att förlora med lika många spelare på plan, men att förlora på det sättet vi gjorde var tungt, säger Ardi Ajeti.

– På något sätt så var den matchen lite typiskt för hur hösten blev, det var en hel del motflyt.

Hur ser dina framtidsplaner ut vad gäller fotbollen?

– Jag har fått några olika erbjudanden, men jag ska ta mig en ordentlig funderare. Jag vill naturligtvis hålla på med fotboll, men det måste vara något bra och långsiktigt, säger Ardi Ajeti.

– Det här året har lärt mig väldigt mycket som jag kommer att ha nytta av i framtiden. Jag får passa på att rikta ett stort tack till Agim och de andra i ledarstaben och alla spelarna.

Till sist vill jag bara önska dig lycka till framöver och tacka för ett gott samarbete under året!

– Tack så mycket – och tack detsamma, avslutar Ardi Ajeti.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS