Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Funktionärer till O-Ringen 2024 nöjda efter besök i Uppsala: ”Det var mycket värdefullt”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

O-RINGEN

Funktionärer från O-Ringen Smålandskusten 2024 har bemannat Smålandskustens monter på O-Ringentorget vid tävlingarna i Uppsala mellan den 23-31 juli för att informera om tävlingarna om arenorna i Oskarshamn, Hultsfred och Mönsterås kommuner där 2024 års O-Ringen går av stapeln.

Drygt 25 entusiastiska och trevliga värdar från de arrangerande orienteringsklubbarna och Attraktiva Oskarshamn AB har funnits i montern varje dag mellan den 23-31 juli för att informera om tävlingarna och de olika arenorna i Oskarshamn, Hultsfred och Mönsterås kommuner 2024. Personalen från Attraktiva Oskarshamn informerade bland annat om boende, upplevelser och besöksmål i regionen.

En känsla av förväntan

Anders Strömbäck, som är projektledare för O-Ringen Smålandskusten kan pusta ut och känna en trygghet och förväntan på kommande arbeta med att göra O-Ringen 2024 till en upplevelse för för-hoppningsvis över 20 000 besökare i vecka 30 2024.

”Många av oss kom hem från Uppsala med en känsla av stolthet och en förväntan inför Smålandskusten i vecka 30 2024. Det finns ett engagemang och en kraft för att genomföra ett upplevelserikt O-Ringen 2024”, konstaterar Anders Strömbäck efter en dryg vecka i montern i Uppsala.

”Som projektledare vill jag rikta ett stort tack till alla våra funktionärer och Attraktiva Oskarshamns personal i samband med tävlingarna i Uppsala och för deras engagemang i vår monter på O-Ringentorget under veckan och jag hoppas att alla fick en positiv upplevelse”, säger Anders Strömbäck.

Världens största orienteringsäventyr

Världen har pausat det mesta för att övervinna pandemin och så även O-Ringen. Nu var det äntligen dags att återigen dela glädje och gemenskap på världens största orienteringsäventyr. Denna gång O-Ringen Uppsala 2022. Efterlängtat och uppskattat av både tävlande och besökare samt alla funktionärer som med stolthet vill bjuda på fin orientering och en bra upplevelse. 2023 är det dags för O-Ringen Åre och, som sagt, 2024 Oskarshamn/Smålandskusten.

”Det var mycket värdefullt att träffa sina motsvarigheter och utbyta erfarenheter med ansvariga inom marknad och sälj i Uppsalas lokala ledningsgrupp och att besöka O-Ringentorget och tävlingsarenorna”, konstaterar marknadsansvarig Ted Lindquist som var på plats några av de sista dagarna i Uppsala.

Monterpersonal från Attraktiva Oskarshamn AB och Vimmerby OK.
Monterpersonal från Attraktiva Oskarshamn AB och Vimmerby OK.
Titti Falk från Attraktiva Oskarshamn vid ”lekbordet” i montern tillsammans med några barn.
Titti Falk från Attraktiva Oskarshamn vid ”lekbordet” i montern tillsammans med några barn.

FAKTA / O-RINGEN SMÅLANDSKUSTEN

Den lokala ledningsgruppen för Smålandskusten 2024 består av projektledaren Anders Strömbäck (Ankarsrums OK), som är anställd av företaget O-Ringen AB och ingår i den fasta O-ringen organisationen. Tävlings ansvarig är Johan Andersson (Hultsfreds OK), funktionärsansvarig Anne Lindell (Kalmar OK), upplevelse-ansvarig Julia Lunquist (Nybro OK), boendeansvarig Lars-Göran Johansson (Vimmerby OK), reseansvarig Stefan Sämfors (SOK Viljan), marknadsansvarig Ted Lindquist (SOK Viljan) samt adjungerad Förenings-rådets ordförande Göran Svenson (SOK Viljan).

Foto: Privat

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS