Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Han har blivit utsedd till årets Mönsteråsare av Moderaterna

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

TÅLEBO

Företagaren Jens Bågfelt (i mitten på bilden), som driver Kalmarsunds Svets & Reparationer AB i Tålebo utanför Blomstermåla, har blivit utsedd till ”Årets Mönsteråsare” av Mönsteråsmoderaterna.

Det var i fredags som Jens Bågfelt fick ”Mönsteråsmoderaternas Diplom” av Mönsteråsmoderaternas ordförande Patrik Nilsson och MUF-representanten Gvido Auders.

Här är motiveringen:

”För snabba och innovativa lösningar på kommunala vardagsproblem, samt för ett färgglatt nytänkande sätt att hjälpa Mönsteråsborna att parkera och låsa sina cyklar. Ett lysande exempel på bra småföretagande.”

En gång per år

Mönsteråsmoderaternas Diplom är en ny utmärkelse som delas ut till en invånare i Mönsterås kommun som antingen gjort något extraordinärt för kommuninvånarna eller som, exempelvis, via ett företag jobbar på med nytänkande och innovationskraft som förbättrar vardagen för folk.

Tanken är att diplomet ska delas ut en gång per år.

Utöver diplom får pristagaren även blommor och en gåva på 500 kronor i pristagarens namn till organisationen ”Min stora dag”.

FOTO

MÖNSTERÅSMODERATERNA

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS