Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Här är alla artisterna i Så mycket bättre

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

KULTUR & NÖJE

I höst är det dags att återvända till Grå Gåsen på Gotland för ännu en säsong med Så mycket bättre. I år möts elva artister för att tolka varandras låtar. Så mycket bättre visas på TV4 på söndagar men redan på fredagen släpps avsnitten på TV4 Play.

I höst kommer en ny säsong av Så mycket bätre på TV4. Elva artister möts på Grå Gåsen på Gotland för att tolka varandras låtar i en ny säsong av det populära underhållningsprogrammet.

“Likt tidigare kommer tre av artisterna att vara på plats under hela säsongen i egenskap av värdar. I år är det rockartisten Dregen, sångerskan Louise Lennartsson i Estraden och musikproducenten Simon Superti som axlar värdskapet”, skriver TV4 i ett pressmeddelande där de även berättar att ett specialavsnitt kommer att ägnas åt Povel Ramels sångskatt.

Så mycket bättre har premiär i höst och kommer kunna streamas på TV4 Play redan när helgen startar på fredagar. Programmet får söndagen som ny sändningsdag linjärt på TV4.

Här är listan på årets artister:

Peo Thyrén

Andreas Lundstedt

Alba August

Seinabo Sey

Simon Superti

Arja Saijonmaa

Louise Lennartsson

Per Persson

Dregen

Sophie Zelmani

Kerstin Ljungström

Foto: TV4

+1
2
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
2
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS