Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Hejla förlänger arenaavtalet med Västervik Speedway

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

VÄSTERVIK

Västervik Speedway fortsätter köra sina hemmamatcher på Hejla Arena ytterligare tre år.

Hejla Skärteknik har valt att förlänga till 2024.

”Vi är självklart mycket glada över att fortsätta samarbetet med vår arenapartner, vi jobbar långsiktigt och det gäller inte minst namnet på vår arena. Vi valde att ta upp en tidig diskussion med ägaren och vd:n Torbjörn Strelin då vi inte vill vara ute i sista sekunden när det gäller en sådan viktig fråga.”

”Företaget har exponerats tillsammans med speedwaysporten under många år på både lag och förare så det känns mycket bra att Hejla Skärteknik uppskattar det vi gör från vår sida”, säger Seimour Östervall, ordförande i WMSK.

Även Hejlas vd är nöjd med sin sponsring.

”Jag är mycket nöjd med samarbetet vi har med Västervik Speedway så jag behövde ingen längre betänketid på frågan om att förlänga avtalet till 2024.”

”Vi missar inga matcher i Västervik och blir alltid väl omhändertagna när vi kommer dit. Jag måste säga att vi är stolta över att exponeras som Hejla Arena då Västervik besitter en av de absolut bästa banorna i världen med härlig underhållning och arenan alltid är i välskött skick”, säger Torbjörn Strelin.

FOTO

FREEPIK

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS