Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Hjärtan fyller torg och gator i Oskarshamn

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

”I samband med Alla Hjärtans dag den 14 februari fyller Oskarshamns kommun och Attraktiva Oskarshamn tillsammans med Centrumpartners stadskärnan med kärlek i olika former”, skriver Attraktiva Oskarshamn i ett pressmeddelande.

”Detta är en del av de gestaltningarna som görs i centrum under årets olika högtider och temadagar. Syftet är att skapa föränderliga offentliga mötesplatser att trivas på – vara Oskarshamns egna vardagsrum. Under Alla Hjärtansdag-veckorna kommer stadens invånare och besökare bland annat kunna ta del av kärleksfulla budskap i både text och foto längs shoppingstråken, dekorerade hjärtan på Lilla Torget och ta en paus på LÖVE-bänken på Stora torget. I arbetet med årets dekorationer har kommunens förskolebarn fått medverka och skapat girlanger av hjärtan som kommer att hängas upp i centrum”, skriver Attraktiva Oskarshamn.

 – Barnens engagemang är både ett viktigt och uppskattat inslag för att dekorera vårt offentliga vardagsrum, säger Elin Åberg, som är platsutvecklare på Attraktiva Oskarshamn.

Alla hjärtans dag, Elin Åberg, platsutvecklare i Oskarshamn. Foto: Attraktiva Oskarshamn
Elin Åberg, platsutvecklare på Attraktiva Oskarshamn, på Alla hjärtans dag-torget.
Foto: Attraktiva Oskarshamn
+1
22
+1
5
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
+1
7

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS