Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

HÖGSTA TRISSVINSTEN PÅ LÄNGE: ”Förstod knappt att det var sant”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

SVERIGE

”Lördagens Trisskrap i TV4 Nyhetsmorgon ledde till den högsta vinsten på länge. Turid från Hallen skrapade i direktsändningen fram 100 000 kronor i månaden i 20 år – sammanlagt 24 miljoner kronor. Nu kan motorcykelfantasterna Turid och särbon Espen se fram emot en guldkantad tillvaro som bland annat innehåller en lång motorcykelsemester i Europa”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

Triss-vinst
Espen och Turid. Foto: Svenska Spel

”I somras var turen framme för Hallenbon Turid och hennes särbo Espen första gången. Paret hade köpt tre Trisslotter som blivit liggande i Turids väska. När Espen skulle resa hem till Norge kom de på att Trisslotterna låg i väskan och började skrapa.”

− Den sista lotten turades vi om att skrapa ruta för ruta. När jag skrapade fram den tredje klöver-symbolen förstod vi knappt att det var sant, berättar Turid.

”Chockade och glada begav de sig direkt ner till ICA Nära Karl Ors Bua där lotterna var köpta”, skriver Svenska Spel.

”Högvinst”

− När de kontrollerade lotterna i maskinen blev det först svart, sen stod det ”Högvinst” stort över skärmen och så fick vi prata med Svenska Spel över telefon, berättar Espen.

”Klöver-symbolerna tog paret till TV4 Nyhetsmorgon lördag den 23 september. Där skulle turen vara med Turid och Espen ännu en gång.”

”Via sitt gemensamma intresse för motorcyklar började paret chatta med varandra under pandemin. Första dejten ägde rum 23/7 för två år sedan och utifrån det datumet valde de lott inför sändningen. I studion kunde Turid sen skrapa fram en vinst på 100 000 kronor i månaden i 20 år – totalt 24 miljoner kronor”, skriver Svenska Spel.

”Helt fantastiskt!”

− Herregud, det är helt fantastiskt! Det finns många tankar om framtiden nu, men vi måste smälta det här lite först. En sak som är bestämd är att vi ska åka på en lång motorcykelsemester i Europa nästa år, berättar Turid.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe fanns med i studion under morgonen.

− Vilken otrolig vinst! Det är årets högsta Trissvinst och den tredje högsta bland alla våra spel. Summan på 24 miljoner kronor är den näst högsta som går att vinna på Triss, berättar han.

Se Turid skrapa fram vinsten här.

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

+1
4
+1
1
+1
1
+1
1
+1
0
+1
2
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS