Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Hon lanserar webbutik med Smålands-produkter: ”Jag är så taggad”

ANNONS

KRISTDALA/SMÅLAND

På måndagskvällen lanseras webbutiken Småland of Sweden för alla som älskar Småland. Smålänningarna har mycket att vara stolta över, vår vackra natur, alla fina sjöar och skärgården längs kusten, Astrid Lindgrens och alla hennes karaktärer, glasriket, polkagrisar, ostkaka och kroppkakor med krösamos. Ja, listan kan göras väääldigt lång…

”Det ska bli väldigt spännande att lansera mina produkter med mitt eget Smålands-tryck, säger ägaren Annicka Gunnarsson.

Idag får smålänningarna ett helt eget varumärke och en egen webbutik. Varumärket går under namnet Småland of Sweden och riktar sig till såväl turister och besökare som smålänningarna själva som älskar sitt landskap.

Dröm om egen webbutik

Bakom varumärket står Annicka Gunnarsson, som såklart är född och uppvuxen i Småland. Hon har lång erfarenhet från IT-branschen och webbutveckling och har länge drömt om att starta en egen webbutik. Nu säljer hon klädesplagg till både barn och vuxna samt accessoarer som muggar, vattenflaskor och väskor med sitt eget unika Smålands-tryck.

”Jag fick inspiration till varumärket samtidigt som jag snubblade över en Print on Demand-tjänst som sköter såväl tryck som leverans till kunden samt en nystartad e-handelskurs. Jag valde då att avsätta tid varje vecka för att gå kursen och bygga upp min egen webbutik parallellt”, säger Annicka Gunnarsson.

Låta kreativiteten flöda

Vid lanseringen av webbutiken har alla produkter samma Smålands-tryck men flera produktkategorier och tryck är under arbete, bland annat tavlor och kort.

”Jag valde att avgränsa mina produkter till ett tryck för att komma i gång med webbutiken annars hade jag nog aldrig blivit klar för lansering”, säger Annicka Gunnarsson och skrattar.

”Tidigare i höstas så skickade jag ut en kundundersökning till vänner och bekanta och fick massor med feedback och tips på nya produkter så nu är det bara att låta kreativiteten flöda och fylla webbutiken med fler produkter”, säger Annicka Gunnarsson glatt.

Lanseringsvecka med erbjudanden

Webbutiken, Småland of Sweden, lanseras på måndagskvällen vid 20-tiden och lanseringsveckan med Black Week-erbjudande på hela sortimentet pågår under hela veckan.

”Jag är så taggad. Det ska bli väldigt spännande att lansera mina produkter med mitt eget Smålands-tryck. Jag hoppas att webbutiken ska uppfattas som en hyllning till alla flitiga, fantasifulla och företagsamma smålänningar och vårt fantastiska Småland”, avslutar Annicka Gunnarsson.

Webbutiken öppnar vid 20-tiden ikväll på www.smalandofsweden.se

Foto: Curt-Robert Lindqvist

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS