Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

“I den här insändaren försöker jag påverka er till ett sunt beslut”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

INSÄNDARE

I den här insändaren försöker jag påverka er till ett sunt beslut, med bombsäkra skäl till att Sverige ska gå med i Nato. Dra inte ut på beslutet, Magdalena Andersson!

Jag kan inte på något sätt komma på ett sätt att argumentera mot Nato.

Förutom påverkansaktionerna av NATO på Balkan i samband med Kososvo-kriget. Grdelica tåg bombning 20 döda, Dakovica bombning av flyktingar! 73 döda.  Korisa, bombning av flyktingar igen! MODIGT JU! 100 döda. Radiotornet i Belgrad  16 döda. Bombningarna av Nis. Här missade visserligen Nato målet med 3 kilometer men körde med klusterbomber och träffade bland annat  en gammal marknad och ett medicinskt center. 16 döda. Bombning av den kinesiska ambassaden i Jugoslavien. 3 döda. Terrorbombningen av Varvarin-bron 10 döda. Heja Nato!

Innan jag går in  på de verkliga skälen att gå med i Nato talar ovanstående händelser sitt eget språk. Jag kan förstå att politiker på nationell nivå vill deltaga i mer sådant.

  1. Äntligen! Pang för pengarna! Varför jaga elefant med ärtbössa när man kan få Enola Gays Little Boy (Hiroshimabomben) att framstå som om nån kliar en på ryggen. Med en senil president som högsta befäl vid röda knappen kan inget gå fel. USA spenderar rekordmycket pengar (634 miljarder dollar!) på kärnvapen som vi kan använda att förbättra Ryssland med.
  2. Äntligen! Nato, Sverige och allierade utbildar nynazister att kunna skjuta. Här ser Sverige att det är klart värt att schackra med sin alliansfrihet för att tryggt och säkert överlämna puffror av olika kaliber till nynazister. Puffrorna tas sedan i beslag eller förstörs (mer regel än undantag) av motståndararmén. Det gör ju inget eftersom det gör att vi måste tillverka fler vapen och sälja  motverkar arbetslöshet. Kanske ska försäljningen av vapen gå direkt till Ryssland med tanke på att Ukraina är ett av världens mest korrupta länder. Eller, var de det som var bra förresten? Vilka försvarsincitament fanns inte när Victoria Nuland utbrast ”Fuck EU!”.
  3. Äntligen! Höjd skatt! Ett medlemskap innebär krav på att 2 procent av BNP ska gå till försvaret. Skatt som inte kommer läggas på befintlig utan tas från Wallenberg, bankirer och liknande. Men inte vården! Jag misstänker att en stor del av pengarna behövs för att hyfsa historieskrivningen. Bevisen för laboratorierna i Ukraina som faller på den amerikanska statens ansvar. De vill vi ju gärna vara med och finansiera. Som ägdes av Hunter Biden och George Soros alltså. Det finns alltså fler labb runtom i världen. Ingen fara på färde här. Fler virus lär komma. 

Därför vill jag stanna utanför Nato?

Hur jag än vänder och vrider på frågan finns inget svar.

Anonym medborgare som vill medverka till kärnvapenkrig snarast möjligt

Foto: Freepik

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS