Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Industriarbetaren Anders skrapade fram en storvinst på Triss åt sin pappa

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

”Industriarbetaren Anders från Karlskoga fick äran att skrapa fram sin pappas storvinst på Triss i TV4 Nyhetsmorgon under onsdagen. Nu hoppas han att vinsten på 100 000 kronor kommer gå till en guldkantad tillvaro”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

”Anders pappa Jonny, som också bor i Karlskoga, har för vana att skrapa Trisslotter regelbundet. Han köpte med sig en Trisslott när han tankade på OK Ekeby, och på den lotten visades tre tv-rutor.”

”Roligt för honom”

− Pappa har skrapat några Trisslotter i veckan i många år, så det var roligt för honom att få skrapa fram en storvinst, säger Jonnys son Anders.

”Anders fick äran att resa till Stockholm för att skrapa fram vinsten på Triss i direktsänd morgon-tv under onsdagen. Lott nummer sju gav vinsten på 100 000 kronor”, skriver Svenska Spel.

− Det här blev en fin vinst för mina föräldrar som är pensionärer. Jag hoppas att de unnar sig något själva, kanske nya fåtöljer. Sen vet jag att de också kommer dela med sig av en del av vinsten till nära och kära, säger Anders glatt efter skrapet.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin gläds med Karlskogas senaste vinnare på Triss i tv.

− Det verkar vara tur i Värmland just nu för det är två länsbor som har vunnit stort på Triss i tv dagarna efter varandra. Totalt sett är det elva värmlänningar som skrapat fram över 4,5 miljoner kronor sammanlagt i tv hittills i år. Jag hoppas att Jonny unnar sig det lilla extra för vinsten, säger Natalie Wallin.

Se när Anders skrapar fram storvinsten här.

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS