Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Inför söndagens OAIK-match: ”Stämningen i truppen är på topp”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

INFÖR

Ettan Södra, omgång 12

IFK Malmö – Oskarshamns AIK

Malmö stadion

Söndag 20 juni 15.00

Det vankas söndagsmatch i Skåne för Oskarshamns AIK när man möter IFK Malmö och man får klara sig utan avstängde Filip Jägerbrink.

– Det är klart att Filip saknas, men vi har en bred trupp och någon annan kommer att kliva in och göra jobbet, säger OAIK:s assisterande tränare Ardi Ajeti.

Serieledande OAIK vann förra helgen bekvämt hemma mot Lund med 4-1 och man kan ana att det är ett lag i harmoni som reser söderut på söndagen.

Hur mår Oskarshamns AIK just nu?

– Det är bra, vi har haft en bra träningsvecka och stämningen i truppen är på topp. Grabbarna ser fram emot söndagens match, säger Ardi Ajeti.

IFK Malmö ligger på en nionde plats, tio poäng efter er, vad kan du säga om dem?

– Det är ett bra hemmalag och de har på sina fem hemmamatcher vunnit tre och spelat oavgjort i två. De har bland annat slagit Utsikten och Lindome hemma så vi är inställda på en tuff match.

”Vi åker dit med gott självförtroende och ska fokusera på vårt eget spel, precis som vi gjorde senast mot Lund. Vi vet vad vi kan och det räcker långt”

ARDI AJETI, ASSISTERANDE TRÄNARE I OSKARSHAMNS AIK

– Men vi åker dit med gott självförtroende och ska fokusera på vårt eget spel, precis som vi gjorde senast mot Lund. Vi vet vad vi kan och det räcker långt.

– Vi tar ju matcherna i block om tre och det här är sista matchen i nuvarande block, det är också den första av två raka bortamatcher. Totalt är det fyra matcher kvar till uppehållet och vi vill plocka så många poäng vi kan och även behålla serieledningen, säger Ardi Ajeti.

Filip Jägerbrink är avstängd, men hur ser truppen ut i övrigt?

– Ja, Filip är ju tyvärr borta och det är såklart ett avbräck, men vi vet att vi har en bred trupp och spelare som kan gå in och göra ett fullgott jobb på hans position.

– Anton Agebjörn är tillbaka från sin avstängning, men sedan är det samma trupp som senast. Edvin Crona och Hampus Svensson har tränat lite lätt nu i slutet på veckan, men de får vila så hoppas vi på att de är aktuella till bortamatchen mot Trollhättan nästa helg, avslutar Ardi Ajeti.

OAIK:s trupp mot IFK Malmö:

Målvakter:  Michael Hartmann, Hugo Lundberg

Utespelare: Malte Persson, Albin Olsson, Anton Ekeroth, Anton Agebjörn, Sadmir Zekovic, Oskar Stejdahl, Zakaria Sawo, Flamur Dzelili, Pontus Fredriksson, Kgotso Masangane, Samuel Östlund, Johan Arvidsson, Olle Lindqvist, Viktor Krüger

  • Mustaf Yuusuf (landslagsuppdrag), Filip Jägerbrink (avstängd), Edvin Crona (återhämtar sig efter hjärnskakning) samt skadade Hampus Svensson missar matchen. Marcus Mikhail är inte tillbaka från sin skada förrän efter uppehållet.
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS