Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

INNEBANDY: Bra match av Craftstadens damer – men serieledarna numret större

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

INNEBANDY

Allsvenskan Södra

Craftstadens IBK – FBC Kalmarsund 2-4 (1-3, 0-0, 1-1)

Mål CIBK: Lisa Sundberg Tisell, Mathilda Zetterling

OSKARSHAMN

Craftstadens damer gjorde vad man kunde mot de suveräna serieledarna och redan klara seriesegrarna FBC Kalmarsund, men trots en bra insats räckte man inte riktigt till och föll med 2-4 (1-3, 0-0, 1-1).

Craftstaden kom till derbyt efter två sköna segrar i helgen. Säkerligen en boost där självförtroendet inför matchen mot obesegrade Kalmarsund som faktiskt redan är klara seriesegrare.

Efter dryga sju minuters spel satte sig gästerna i förarsätet med två mål inom bara tjugo sekunder.

Visserligen reducerade Lisa Sundberg Tisell men, men två minuter innan pausvilan gick Kalmarsund ifrån till ledning 3-1.

Kalmarsund förde spelet, men Craftstaden kunde utnyttja gästernas offensiv till snabba omställningar.

Efter en mållös andra period så ökade Kalmarsund på till 4-1 knappa sex minuter in i den tredje och sista perioden som bjöd på ganska öppet spel.

Craftstaden kämpade för att få till en reducering och den kom, men tyvärr lite för sent. Klockan hade tickat fram till 19.38 när Mathilda Zetterling satte 2-4 som också blev slutresultatet.

Sammantaget vann Kalmarsund rättvist, men Craftstaden svarade för en mycket bra insats och kunde med lite bättre skärpa i avsluten skakat om serieledarna än mer.

Två bra målvakter hjälpte också till att hålla siffrorna nere.

Craftstaden ligger alltjämt tre poäng före Lindås på kvalplatsen och fyra respektive fem poäng före Pixbo och Munka-Ljungby under nedflyttningsstrecket. Sedan är det ytterligare sex poäng ner till tabelltian Hovslätt.

Just Hovslätt i Jönköping är nästa motståndare för Craftstaden. En seger där skulle betyda mycket inför de avslutande tre matcherna.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS