Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

LOKAL ANNONS INFÖR EU-VALET

ANNONS

Aktuellt

Insändare: “Årets byfåne – om den utmärkelsen fanns, så finns det helt klart en kandidat”

Lokal annons inför EU-valet

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LOKAL ANNONS INFÖR EU-VALET

INSÄNDARE

Nästan varje gång som Jan Johansson visar sig i medierna så är det för att kritisera sitt gamla parti Sverigedemokraterna.

För alla som läser ON så står det nog klart att Jan Johansson har gjort det till sitt slutgiltiga livsuppdrag att kritisera sitt gamla parti så mycket han bara kan.

“Jan Johansson kritiserar till och med politik som han själv tidigare stått bakom för bara några enstaka år sedan”

Oskarshamnare

Jan Johansson kritiserar till och med politik som han själv tidigare stått bakom för bara några enstaka år sedan.

Den som följer ON på Facebook – eller för den som scrollar ner och kollar på reaktionerna på Jan Johansson artiklar – kan med enkelhet se att de flesta skrattar åt honom.

“Måste ha gjort ont”

Delvis kan man förstå att det måste ha gjort ont i farbrorn när kuppmakarna inte fick sin vilja igenom efter valet, men det kan inte vara hela sanningen. Det måste vara någon som sponsrar Jan Johansson med information och agenda. Det får en osökt att tänka på denna artikel som skrevs för nästan ett år sedan.

En artikel som då lades på minnet för att gång efter gång göra sig påmind.

“Det osar socialdemokrati om varenda ord Jan Johansson numera skriver”


Den artikeln är värd att påminna sig om för att förstå Jan Johanssons både drivkraft och inspirationskälla. Det osar nämligen socialdemokrati om varenda ord Jan Johansson numera skriver.

Han har försvarat den lokala och regionala socialdemokratin i flera frågor detta gångna år, samtidigt som han har opponerat på oppositionspartiet. Rent av, har han gjort det jobb som Socialdemokraterna och Moderaterna borde göra.

“Finns knappt vårdplatser”

Oavsett var man står politiskt så kan man ju inte annat än att hålla med Sverigedemokraterna i sjukhusfrågan. Det finns knappt vårdplatser kvar på Oskarshamns sjukhus, utan de flesta patienter hamnar i Kalmar eller Västervik. Vem kan klandra den som står upp för vårt sjukhus? 

Den påläste borde även hålla med Sverigedemokraterna i frågan om de för stora barngrupperna i förskolan i kommunen, oavsett finansiering.

Oskarshamn hamnade nämligen på bottenlistan över de tio sämsta kommunerna i landet där man har för stora barngrupper i alldeles för många förskolor.

“Att Jan Johansson går in och försvarar Socialdemokraterna även i denna fråga borde få alla att förstå att han numera går socialdemokratins ärenden”

Att Jan Johansson går in och försvarar Socialdemokraterna även i denna fråga borde få alla att förstå att han numera går socialdemokratins ärenden.

“Rycker nog på axlarna”

Men vid det här laget, när Jan Johansson skriver i ON, så rycker nog de flesta på axlarna och tittar vidare.

Man vet redan vad innebörden är i hans texter.

Jan Johansson pekade nyligen ut vem han ansåg skulle bli årets Oskarshamnare.

Inte för att det är snällt att peka ut årets ”Oskarshamns-byfåne” – men om den utmärkelsen fanns, så finns det helt klart en kandidat.

Oskarshamnare

Genrebild: Freepik

+1
39
+1
7
+1
0
+1
15
+1
2
+1
1
+1
7

LOKAL ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS