Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Julklappslek gav mångmiljonvinst: ”Vi kunde inte tro att det var sant när vi såg…”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

En vinst i julklappsleken gav Catrins mamma tre skrapade Klöver-symboler och en vinst på 15 000 kronor i månaden i tio år. Vinsten, på totalt 1,8 miljoner kronor, ska användas för att sätta extra guldkant på vardagen.

Julfirandet fick en oväntad vändning i år för Catrin med familj i Märsta.

– Min dotters kompis var med oss under julfirandet. Hon hade glömt att vi skulle spela julklappsleken och köpte i sista sekund tre Trisslotter som hon slog in som en smällkaramell, berättar Catrin och fortsätter:

– Min mamma vann Trisslotterna och skrapade dem senare på kvällen. Vi kunde inte förstå att det var sant när vi såg att hon skrapat fram tre Klöver-symboler.

Skrapade åt sin mamma

Under lördagsmorgonen var dottern Catrin på plats på TV4 Nyhetsmorgon för att skrapa fram vinsten åt sin mamma som satt bänkad hemma i tv-soffan.

– Hon har valt nummer 4 och 12. Det beror på att hennes barnbarnsbarn föddes i april och hon själv och personen som köpte lotten fyller år i december. Så det blev ett naturligt val, säger Catrin glatt innan det är dags att inta tv-studion.

Unnar sig det lilla extra

De valda lotterna gav Märstabon 15 000 i månaden i 10 år. Vilket blir en total vinst på 1,8 miljoner kronor.

–  Jag vet ingen som är värd detta mer än min mamma! Nu ska hon unna sig det där lilla extra i vardagen. Kanske ett nytt läppstift eller ett fint nagellack, säger Catrin och tillägger:

–  Jag har en liten dröm om att ta med min mamma och syster till Kiruna där vi är uppväxta. Jag hoppas att vi kan åka på den resan nu.

Glädjande

Emmy Altemyr, communication specialist på Svenska Spel Tur, som var på plats på TV4 under morgonen gläds med vinnaren.

– Stockholmarna har startat året tursamt! Catrin blir den andra personen från Stockholms län att skrapa Klöver-Triss i tv i år. Nu hoppas jag att mamma och döttrar kommer i väg på den efterlängtade resan till Kiruna, säger Emmy Altemyr och tillägger att lotten var köpt på Raouf Servicehandel AB.

Se när Catrin skrapar fram vinsten här.

FAKTA / TRISS

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
3
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS