Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Kalmar länstrafik lanserar en ny rabatt för dem som inte reser så ofta

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

LÄNET

Från och med i morgon, onsdagen den 1 september, lanserar Kalmar länstrafik (KLT) en ny rabatt för dem som inte kommer upp i fler än tio kollektivtrafiksresor per månad.

Det skriver Region Kalmar län i ett pressmeddelande på tisdagen.

”Från den 1 september går det att köpa en så kallad flexbiljett i Kalmar länstrafiks app ”Kalmar länstrafik”. Flexbiljetten innehåller tio biljetter som var och en är giltig i 24 timmar, biljetterna aktiveras en och en när man ska resa. En aktiverad biljett gör det möjligt att resa obegränsat under 24 timmar inom det antal zoner biljetten gäller. Alla tio biljetter behöver användas inom 30 dagar, därefter går det inte att utnyttja kvarvarande resor”, skriver regionen.

– Vi har tagit fram flexbiljetten för att anpassa biljettutbudet till nya förutsättningar, pandemin har påverkat resandet i kollektivtrafiken. Det är många som behöver resa trots rådande omständigheter, men man gör det mer sällan och då behöver vi möta det nya behovet, säger trafikdirektören Christer Holmgren vid Kalmar länstrafik.

Foto: Kalmar länstrafik

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS