Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Karin Helmersson (C): “Jag är stolt och glad”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

LÄNET

”Partistyrelsen i Centerpartiet har utsett en ny kommunal sektion och där tar nu Karin Helmersson, regionråd i Region Kalmar län, plats. Sektionen leds av Madelaine Jakobsson, Nordmaling som också ingår i Centerpartiets nyvalda verkställande utskott”, skriver Centerpartiet i ett pressmeddelande på lördagskvällen

”Centerpartiets kommundagar är nu avslutade för denna gång. Dagarna anordnas av Centerpartiets kommunala sektion och samlade denna gång drygt 850 personer i Helsingborg. I anslutning till dagarna genomfördes Centerpartiets extra stämma med val av ny partiledning och partiledare Muharrem Demirok.”

– Jag är stolt och glad över möjligheten att ingå i kommunala sektionen. Jag kommer särskilt arbeta med de frågor som är aktuella för regionerna. Men självklart bär jag också med mig de frågor in som är viktiga för sydöstra Sverige, säger Karin i en kommentar.

Kommunala sektionen utgörs av nio ledamöter med kommunala och regionala uppdrag runt om i Sverige.

Arkivfoto: Peter A Rosén

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS