Karin Helmersson (C): ”Jag är stolt och glad”

Karin Helmersson (C): ”Jag är stolt och glad”

2023-02-04 Av av Oskarshamns-NyttLÄNET

”Partistyrelsen i Centerpartiet har utsett en ny kommunal sektion och där tar nu Karin Helmersson, regionråd i Region Kalmar län, plats. Sektionen leds av Madelaine Jakobsson, Nordmaling som också ingår i Centerpartiets nyvalda verkställande utskott”, skriver Centerpartiet i ett pressmeddelande på lördagskvällen

”Centerpartiets kommundagar är nu avslutade för denna gång. Dagarna anordnas av Centerpartiets kommunala sektion och samlade denna gång drygt 850 personer i Helsingborg. I anslutning till dagarna genomfördes Centerpartiets extra stämma med val av ny partiledning och partiledare Muharrem Demirok.”

– Jag är stolt och glad över möjligheten att ingå i kommunala sektionen. Jag kommer särskilt arbeta med de frågor som är aktuella för regionerna. Men självklart bär jag också med mig de frågor in som är viktiga för sydöstra Sverige, säger Karin i en kommentar.

Kommunala sektionen utgörs av nio ledamöter med kommunala och regionala uppdrag runt om i Sverige.

Arkivfoto: Peter A Rosén

Dela gärna artikeln med dina vänner:

Annonsera digitalt lokalt