Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Katsanidou (S): ”Jag ber om ursäkt”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

KALMAR LÄN

”Jag ber om ursäkt om Anders Andersson tog illa vid sig – vilket givetvis inte var min avsikt”, säger regionstyrelsens ordförande Angelica Katsanidou (S) till Oskarshamns-Nytt.

Det var på fredagsförmiddagen som vår tidning berättade att regionfullmäktigeledamoten Anders Andersson (KD) blev lite irriterad när Angelica Katsanidou sa att hon tänker på hans hjärta och att han borde ta det lite lugnt. Han sa att han tycker att det var onödigt av Angelica Katsanidou att kommentera hans hjärta i debatten om flygplatsköpet. Han anser att det var plumpt gjort av henne, med tanke på att han tidigare har drabbats av hjärtinfarkter.

I ett replikskifte mellan de båda politikerna sa Angelica Katsanidou så här:

– Jag måste säga att jag är en väldigt ödmjuk människa i grund och botten – och jag blir lite orolig över tempot som Anders Andersson håller. Jag tänker på hans hjärta – ta det lite lugnt.

I samtalet med ON betonade Anders Andersson att han var lika energisk som han alltid brukar vara i debatter – och han tycker att det var trist att få kritik för det.

– Jag inledde mitt inlägg i debatten med att säga att jag är en ödmjuk person och att jag är mån om andra människor. När Anders Andersson hetsade upp sig var det inget annat menat än av ren och skär omtanke. Jag ber om ursäkt om Anders Andersson tog illa vid sig, vilket givetvis inte var min avsikt, säger Angelica Katsanidou.

TEXT & FOTO

Peter A Rosén

redaktionen@oskarshamnsnytt.se

072-277 89 77

andersanderssonkd.png

 Anders Andersson (KD).

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS