Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Kim Nilsson: ”Det är jag riktigt sugen på”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

MÅLILLA/OSKARSHAMN

Rospiggarnas Kim Nilsson är definitivt en av förarna som kan vara med och utmana om medaljerna när den individuella SM-finalen körs i Målilla på tisdagen.

– Jag brukar trivas bra i Målilla, säger han.

Kim Nilsson. Foto: Privat

Fredrik Lindgren, Jacob Thorssell, Oliver Berntzon och Pontus Aspgren nämns som de stora favoriterna inför tisdagens SM-final på Skrotfrag Arena i Målilla.

Kan ställa till det

Men det finns ett koppel av förare som kan ställa till det för de fyra favoriterna. Rospiggarnas Kim Nilsson är definitivt en av dem.

”Jag har precis samma chanser som alla andra som deltar i finalen”

KIM NILSSON

– Jag har precis samma chanser som alla andra som deltar i finalen. Min målsättning till att börja med är att göra fem stycken bra heat i grundomgången och så får vi se hur långt det tar mig. Lyckas jag med det kan vad som helst hända efter det, säger Kim Nilsson.

Som många andra trivs Kim Nilsson bra på ovalen i Målilla.

”Fin speedway”

– Jag brukar trivas bra i Målilla. Det är en fin bana som brukar bjuda in till fin speedway och spänning för publiken.

SM-finalen innebär också en chans att köra till sig ett wildcard till Grand Prix-tävlingen i Målilla, som avgörs den 14 augusti.  Den förare som placerar sig bäst i SM-finalen utöver GP-förarna Fredrik Lindgren och Oliver Berntzon, belönas nämligen med ett wildcard.

– Det är jag riktigt sugen på såklart, säger Kim Nilsson.

Hur har säsongen varit hittills?

– Den har innehållit det mesta; riktigt bra heat, mindre bra heat och ett par vurpor. Men känslan är ändå god på cykeln och det känns som att jag är på god väg till en jämn hög nivå.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS