Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

KLART: Brian Cooper har skrivit på för Växjö

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

VÄXJÖ/OSKARSHAMN

Det var sannerligen en illa dold hemlighet.

Expressen avslöjade det för länge sedan.

Att backen Brian Cooper, som har gjort succé i IK Oskarshamn under de två senaste säsongerna, är klar för Växjö. Ja, nu har det även blivit officiellt. Lakers går ut med nyheten på sin hemsida på onsdagen.

Brian Cooper, som har skrivit på ett tvåårskontrakt, är därmed först ut bland de presenterade nyförvärven inför nästkommande SHL-säsong.

– Jag är otroligt exalterad över att få bli en del av Växjö Lakers. Jag har enbart hört bra saker om klubben och staden, så det ska bli spännande att få komma på plats och uppleva det. Hockeyn i Växjö talar för sig själv. Med den framgången klubben har haft de senaste tio åren känner jag mig privilegierad att Henrik (sportchefen Evertsson) ser mig som en pusselbit som kan hjälpa Lakers att vinna ännu ett SM-guld. Det kommer med all säkerhet att bli en spännande säsong som jag redan ser fram emot, säger Brian Cooper till hemsidan.

– Brian har imponerat storligen på oss de sista två åren. Han spelar ett spel som vi tror kommer passa väldigt bra in hos oss, säger Henrik Evertsson till Växjös hemsida.

Foto: Pierre Stjernfeldt

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS