Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

KLART: Han skriver på för IK Oskarshamn

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Zion Nybeck lämnar AIK och skriver på för IK Oskarshamn.

Kontraktet gäller över den nästkommande säsongen.

– Jag hade bra år i AIK och kände att jag utvecklades mycket och fick upp mitt självförtroende när jag fick spela så pass mycket som jag fick. Jag vill uppåt i karriären och ser en bra möjlighet för det i Oskarshamn. Jag vill vara med på den här nya resan som klubben är inne på. Det är roligt att komma in i något nytt och träffa mycket nytt folk. Alla som kommer in är sugna på att göra något bra. Min bror (Chris) spelade i IKO så jag har varit en del i staden, följt laget under han var där och fått en bra bild. Vi har pratat mycket om klubben innan jag skrev på. Han har bara gott att säga och att det är en väldigt hockeytokig stad, säger Zion Nybeck i ett pressmeddelande som lades ut på IKO:s hemsida på fredagskvällen.

– Zion är en spelare som kommer bidra mycket till vår offensiv, han har redan visat sin höga klass i HockeyAllsvenskan, och jag är övertygad om att vi kommer se ett steg till i hans utveckling här i Oskarshamn. Han är precis den typen av spelare vi söker som är på väg uppåt i karriären och som vill göra en resa med klubben, säger IKO:s sportchef Oscar Alsenfelt.

Foto: Canva

Grafik: IK Oskarshamn

Montage: Oskarshamns-Nytt

+1
22
+1
3
+1
0
+1
3
+1
1
+1
0
+1
2

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS