Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

KLART: Johan Erlandsson har blivit utsedd till marknadsgeneral på årets Tolvskillingsmarken

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Nu är det klart vem som blir årets marknadsgeneral för 2024 års upplaga av Tolvskillingsmarken. ”Johan Erlandsson är en sann glädjespridare med ett hjärta som genuint klappar för Oskarshamn”, skriver Attraktiva Oskarshamn i ett pressmeddelande.

Förutom att vara en driven mångsysslare, har han i flera år med stor entusiasm och idérikedom förgyllt Lilla Torget med utsmyckningar som Pusshållplats vid Alla Hjärtans Dag, Bores Borg på Vintertorget och Bönnernas skräcknatt vid Halloween. Hans lekfulla personlighet gör avtryck och bidrar till en levande stadskärna som kommer alla oskarshamnare till del.

– Först blev jag ställd, men när det fått landa in så blev jag oerhört glad och stolt över att jag fått frågan. Ett hedersuppdrag som man helt enkelt inte tackar nej till. Det ska bli superkul,  säger Johan Erlandsson när Tolvskillingsmarkens projektledare Nicole Sandoval överlämnar blommor till den blivande generalen.

Klockrent val

”Under Tolvskillingens över 50 år långa tradition har marknadsgeneraler varit ett stående inslag där de inleder dagen med parad och sedan cirkulerar runt i stadskärnan under hela marknaden. En guldkant på en härlig handelsdag för både stora små”, skriver Attraktiva Oskarshamn.

– Johan är ännu ett klockrent beslut. En person som gör så mycket för Oskarshamn – klart han ska hyllas! Det ska bli fantastiskt roligt att se honom mingla runt i sina marknadsgeneralutstyrsel. Klockrent som sagt” säger Nicole Sandoval.

Johan Erlandsson och Nicole Sandoval. Foto: Attraktiva Oskarshamn
Johan Erlandsson och Nicole Sandoval. Foto: Attraktiva Oskarshamn
+1
18
+1
2
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS