Larsson (C): ”Det Mathias och Liberalerna framför får stå för dem”

Larsson (C): ”Det Mathias och Liberalerna framför får stå för dem”

2020-10-15 Av av Peter A Rosén

Annons: Smålandshamnar

OSKARSHAMN

Oskarshamns-Nytt ber bildningsnämndens andre vice ordförande Magnus Larsson (C) om en kommentar i frågan om städningen på kommunens skolor.

”Det Mathias (Karlsson) och Liberalerna framför får stå för dem”, svarar han via e-post.

”Jag har inte pratat med Mathias om detta och kan därmed inte kommentera de uppgifter han har fått.”

”Generellt sett, så kan jag säga att jag förväntar mig att de riktlinjer som vi har när det gäller städning i våra skolor följs, och den uppgift jag har fått är att alla ytor städas. Däremot kan frekvensen variera beroende på vilken yta det är. Allt sker efter överenskommelse mellan aktuell verksamhet och tekniska kontoret som är de som utför arbetet”, påpekar Magnus Larsson.

TEXT & FOTO

PETER A ROSÉN

peter@oskarshamns-nytt.se

Dela gärna artikeln: