Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

Larsson (C): ”SD försöker plocka några billiga politiska poänger”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Tidigare på fredagen gick Sverigedemokraternas fullmäktigegruppledare Michael Erlandsson till verbal attack mot de andra oppositionspartierna i Oskarshamns kommun.

”Det är tråkigt att Sverigedemokraterna och Michael Erlandsson väljer att gå i konflikt med oss i den övriga oppositionen i en fråga som vi i sak tycker likadant i”, säger Magnus Larsson (C).

”Det går tyvärr inte att tolka det på något annat sätt än att SD försöker plocka några billiga politiska poänger genom att återigen ta på sig sin berömda offerkofta.”

”Borde ställas till svars”

”Det är Moderaterna och Socialdemokraterna som är motståndare i den här frågan, det är dessa två partier som har lagt ner äldreboendet i Misterhult, det är dem som Sverigedemokraterna i likhet med oss i Centerpartiet borde ställa till svars för deras agerande”, betonar Magnus Larsson.

”Jag är övertygad om att våra medborgare är förståndiga nog för att inte gå på det spel som Erlandsson nu försöker spela.”

MAGNUS LARSSON (C)

”Centerpartiet har sedan socialnämnden tog beslutet om att utreda vilket boende på landsbygden som skulle stängas kämpat emot denna neddragning. Vi presenterade ett annat alternativ till nedläggningen av Misterhult, vi drev frågan i kommunfullmäktige om att inte lägga ner boendet. Vi kämpade för att kommunfullmäktige skulle fatta beslut om en folkomröstning och i vårt budgetförslag har vi lagt förslag om att öppna boendet igen genom att skjuta till pengar till socialnämndens budget.
Jag tror inte att någon tvivlar på var Centerpartiet står i frågan, vi har varit och är väldigt tydliga. Trots de dimridåer som Michael Erlandsson nu försöker sprida ut i syfte att vilseleda medborgarna. Jag är övertygad om att våra medborgare är förståndiga nog för att inte gå på det spel som Erlandsson nu försöker spela.”

TEXT & FOTO

PETER A ROSÉN

peter@oskarshamns-nytt.se

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS