Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Linköpingsbo vann på Triss och planerar nu för en resa med familjen: ”Bara glädje”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

”På alla hjärtans dag fick Andreas tre Trisslotter av sin fru. En av lotterna tog honom till TV4 Nyhetsmorgon där han under tisdagen vann 100 000 kronor. Nu väntar en resa med hela familjen”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

”I september förra året gifte sig Andreas. I februari firade paret sin första alla hjärtans dag som gifta och det blev en riktigt fullträff. Andreas fick då tre lotter som han skrapade samma kväll. Den första lotten gav 90 kronor, andra lotten gav ingenting och på den tredje lotten skrapade han fram tre tv-rutor till allas förvåning.”

”Först försökte jag lugna ned situationen för att se att allt verkligen stämde”

Andreas

− Först försökte jag lugna ned situationen för att se att allt verkligen stämde. Sen var det bara glädje, jag visste knappt var jag var, berättar Andreas.

”Triss i tv-rutor gjorde Linköpingsbon klar för ett besök i TV4 Nyhetsmorgon och med sig till Stockholm hade han sin pappa Göran. I direktsändning skrapade Andreas fram en vinst på 100 000 kronor under tisdagsmorgonen”, skriver Svenska Spel.

− Det blir några små renoveringar hemma och så ska vi åka på en resa med familjen. Som stor Arsenalsupporter vill jag gärna åka till London, men vi får se om familjen går med på det, säger Andreas med ett skratt.

”Trisslotten som tog Linköpingsbon till vinst i tv på 100 000 kronor var köpt hos Östenssons i Linköping”, skriver Svenska Spel.

Se Andreas skrapa Triss här.

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS