Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Lucas Eriksson om kärleken från tittarna i TV4:s Efter fem: ”Man blir varm i själen”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

NÖJE

Under tisdagskvällen hade Lucas Eriksson tagit sig från Oskarshamn till TV4-studion i Stockholm för att medverka i tv-programmet Efter fem där han pratade om sitt intresse för jakt och mat, kärleken från tittarna och bjöd på semlor från bageriet i Gullringen.

Han vill inte bo i Stockholm, helst inte äta grönsaker, lever för jakten och laga inte gärna vegetarisk mat. Sveriges Mästerkocks-deltagaren Lucas Eriksson har tagit tv-tittarna med storm. Hans genuina, lugna och charmiga personlighet har gjort honom till en av programmets största tittarfavoriter.

På tisdagskvällen var han på plats i Efter fem-studion för en intervju med Anna Brolin för att prata om sitt intresse för jakt som han fick redan som 6-åring när han fick följa med farfar ut i skogen och jaga vilt. Matlagningsintresset fick han från mormor och farmor som båda är duktiga på att laga mat.

Bjuder programledaren på semlor

Lucas har fått många reaktioner på sin medverkan i Sveriges Mästerkock och det är många som stöttar honom och visar sin uppskattning med fina kommentarer.

”Det är något man inte upplevt innan. Det är jättevackert. Alla kommentarer och det. Man blir varm i själen”, säger Lucas i intervjun och bjuder programledaren Anna Brolin på semlor från hans mamma och systers bageri i Gullringen.

Om Lucas, sambon Felicia Sandeen Svensson och hennes föräldrar kommer att sälja semlorna i på Fridens Café i Ernemar i sommar återstår att se.

Se klippet med Lucas Eriksson medverkan i Efter fem

Foto: Magnus Ragnvid & Gabriel Liljevall/TV4

+1
35
+1
8
+1
2
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS