Medaljregn över SOK Viljan efter DM-sprintdag

Medaljregn över SOK Viljan efter DM-sprintdag

2022-05-30 Av av Oskarshamns-Nytt

Annons: Nationaldagen 6 juni

ORIENTERING

I helgen har SOK Viljan varit på DM-sprintdag i Anneberg där föreningen bärgade ett stort antal medaljer till SOK Viljan. Theo Lövdahl tog dubbla guld varav det ena var hans första individuella i H 18 och dels i stafett i H 20 ihop med Johan Hansson.

En solig DM-sprintdag i Anneberg gav ett stort antal medaljer till SOK Viljan. Theo Lövdahl tog dubbla guld, dels hans första individuella i H 18 och dels i stafett i H 20 ihop med Johan Hansson.

Medaljregn

Dubbla medaljer, dock inte guld, blev det också för Sanna och Marit Grendelmeier, Klara Hultberg och Göran Svenson. Sanna och Göran tog silver i båda grenarna, i stafett tillsammans med Ester Löfqvist respektive Lennart Kalén.

Marit tog brons individuellt och silver i stafett tillsammans med Ester Sandqvist och Klara brons i D 18 och samma valör i stafett tillsammans med Vendela Sturek. En medalj individuellt tog Emil Kreutner, brons i H 18 och Ulla Nilsson, silver i D 80.

I sprintstafetten blev det ytterligare ett guld genom Peter Grendelmeier och Tord Hultberg i H 45. Magnus Tyrberg och Stefan Löfqvist tog silver i H 35 och samma valör till Karl-Evert Annegård och Roland Nilsson i H 75.

Både Marit och Sanna plockade många nya poäng i sin kamp i toppen av Pölder OL-cup.

Johan och Theo vann guld
Johan och Theo vann guld i H 20-stafetten

Foto: SOK Viljan

Dela gärna artikeln med dina vänner: