Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

Michael Erlandsson (SD) skriver på ON Debatt: ”Som ränderna på tigern går SD-hatet inte ur Magdalena”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

DEBATTARTIKEL

Sverigedemokraterna blir näst största parti i landet med över 20 procent av rösterna i riksdagsvalet. Tillsammans får oppositionen majoritet i riksdagen med 176 mandat.

Socialdemokraterna förlorar makten och Magdalena Andersson (S) meddelar på en presskonferens att hon avgår. Som sann socialdemokrat missar hon dock inte chansen att fortsätta smutskastningen mot SD. Som ränderna på tigern går SD-hatet inte ur Magdalena.

”Ny tid tar vid”

Men mörkret på himlen bryter upp och en ny tid tar vid. Nu finns chansen till en ny Sverigevänlig regering. Det finns fortfarande orosmoln på himlen, men det svenska folket måste likväl glädjas åt den nystart som nu är möjlig för vårt land.

”Jag vill tacka Gud, mitt parti och alla väljare som har röstat på SD”

Jag vill tacka Gud, mitt parti och alla väljare som har röstat på SD. Ni är hjältar som har gjort denna nystart möjlig. När andra inte har vågat, eller velat, ta ansvar har ni gjort det som krävts. Tusen och åter tusen tack.

”Lättare att andas”

Jag vill tacka alla mina partivänner samt väljarna i Oskarshamn och Kalmar län för det förtroende som vi har fått. Vi kommer att göra allt vi kan för att leva upp till och förtjäna detta förtroende. Vi kommer fortsätta att kämpa, stärkta av det förtroende vi har fått.

Tack alla ni som har kämpat i valrörelsen på gator och torg, i valstugor och på möten. Tack alla ni som har röstat på oss.

På något vis känns luften lättare att andas och på en och samma gång återvänder livet och hoppet.

Precis som Jimmie Åkesson (SD) säger, så börjar vi nu göra Sverige bra igen.

Tiden är inne. Låt oss kavla upp skjortärmarna och sätta plogen till marken.

Michael Erlandsson (SD)

Ledamot i regionfullmäktige Kalmar län

Arkivfoto: Peter A Rosén

+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS