Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Ny expressbuss till och från Stockholm/Arlanda stannar i Mönsterås, Oskarshamn och Misterhult

ANNONS

OSKARSHAMN

”Till våren lanserar Vy bus4you en ny expressbusslinje mellan Kalmar och Stockholm C/ Arlanda flygplats, via bland annat Oskarshamn och Västervik. Den nya linjen som börjar trafikera den 15 maj innebär till en början 17 avgångar per vecka”, skriver företaget i ett pressmeddelande på onsdagen.

– Den 15 maj kommer vi lansera en ny expressbusslinje mellan Kalmar C och Stockholm C, med sluthållplats på Arlanda flygplats. Vi ser fram emot att få presentera vårt hyllade Vy bus4you-koncept med hög service och komfort samt schyssta priser på östkusten. Fördelarna är många med denna linje, bland annat en resa utan byten. Vi hoppas och tror på att det finns många resenärer som kommer vara intresserade av denna typ av resa, säger Zakaria Abna-Aissa, affärsområdesdirektör Vy Buss kommersiella trafik.

Utöver Kalmar kommer linjen även trafikera Mönsterås, Oskarshamn, Misterhult, Västervik, Gamleby, Söderköping, Norrköping, Stockholm samt slutligen Arlanda flygplats.

”Högsta komfort och service”

– Vår ambition är att erbjuda en konkurrenskraftig linje med stort fokus på högsta komfort och service i klassisk Vy bus4you-anda. Till den nya linjen har vi köpt in två helt nya bussar. Totalt kommer linjen trafikeras av fyra bussar, vilka alla är särskilt utformade för långväga resor med sköna skinnfåtöljer och gott om benutrymme. Givetvis kommer vi fortsätta med vårt koncept med två komfortklasser ombord; Ekonomi och Plus. Ekonomi passar perfekt för den prismedvetne och Plus erbjuder extra komfort där gästen exempelvis kan boka ett singelsäte. Vi kommer även fortsätta prioritera hög service för våra gäster före, under och efter resan. I sin helhet det koncept som lett till att vi haft Sveriges nöjdaste kunder elva år i rad enligt Svenskt Kvalitetsindex. Nu ser vi fram emot att få välkomna många nya gäster framöver säger, Zakaria Abna-Aissa.

Biljetter finns redan nu att köpa på www.bus4you.se.

Utöver den nya linjen från Kalmar erbjuder Vy bus4you sedan tidigare trafik till och från Arlanda flygplats med linjerna:

  • Oslo – Arlanda flygplats, via Karlstad, Örebro och Västerås.
  • Eskilstuna – Arlanda flygplats, via Västerås.
  • Göteborg – Arlanda flygplats, via Jönköping, Linköping, Norrköping och Stockholm.

Foto: Vy bus4you

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS