Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Oliver Day Jensen, från Oskarshamn, är ny distriktsordförande för CUF i Kalmar län

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

LÄNET

”I söndags samlades medlemmar från hela Kalmar län när Centerpartiets Ungdomsförbund hade distriktsårsmöte i Kalmar. På mötet valdes en ny styrelse. Distriktsordförande Evelina Strömberg avgick och på mötet valdes Oliver Day Jensen, från Oskarshamn, till ny distriktsordförande”, skriver CUF i ett pressmeddelande.

– Under flera år i distriktsstyrelsen – varav två som distriktsordförande – så har du gjort ett stort avtryck, Evelina. Det har varit år fyllda med valrörelse, debatter och massor av fantastiska möten med medlemmar. Du har byggt upp organisationen och helhjärtat arbetat för Kalmar läns unga och deras rätt till ett liv som de själva har makten över. Vi önskar dig all lycka till och är dig evigt tacksam för dina år i styrelsen, säger Oliver Day Jensen.

Efter Evelinas Strömbergs avisering om sin avgång så arbetade valberedningen fram ett förslag till ny distriktsstyrelse. Valberedningens förslag valdes enhälligt och ser ut enligt följande:

           Distriktsordförande: Oliver Day Jensen, Oskarshamn

           Vice distriktsordförande: Hilda Helmersson, Orrefors

           Ledamot: Emmy Näfverborn, Nybro

           Ledamot: Signe Helmersson, Orrefors

”Den nya styrelsen är mycket taggad på det kommande verksamhetsåret och laddar nu upp för valrörelse. Det här valet kommer sätta prägel på Europas framtid, högerpopulismen ser ut att växa och det hotar det Europa vi känner och älskar. Gå till vallokalen och stå upp för din frihet, håll gränsen mot Ryssland och rösta på en kandidat som faktiskt gör något för klimatarbetet, hälsar den nyvalda distriktsstyrelsen för CUF Kalmar Län”, skriver CUF.

Foto: CUF i Kalmar län

+1
0
+1
2
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS