Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Pensionärspar blev miljonärer på Lotto: ”Är fortfarande lite chockad”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

”Lördagens Lottodragning gav ett pensionerat par från Täby sju rätt och en vinst på drygt 2,6 miljoner kronor. Nu väntar överraskningsfirande med familjen, shoppingrunda på stan och resor framöver”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

− Det här är ett plus i livet, säger den glada mannen i paret.

”Glädjechocken var ett faktum när ett pensionerat par från Täby såg att de vunnit hela 2 652 304 kronor tack vare sju rätt på Lotto 1 i lördags. Men det tog längre tid innan Svenska Spel Tur kunde gratulera de nyblivna Lottomiljonärerna”, skriver Svenska Spel.

”Jätteroligt!”

− Jag är fortfarande lite chockad, men det var jätteroligt! Jag såg att det var ett nummer som hade ringt flera gånger så jag blockerade det. Men när jag förstod vem det var tog jag bort blocken, säger mannen i paret när Svenska Spel Tur till slut kunde gratulera till vinsten.

”Efter flera års spelande på Lotto var turen framme för paret som länge drömt om en miljonvinst. Nu ska de fira med en riktigt god fika innan de planerar att överraska sina vuxna barn med den glada nyheten”, skriver Svenska Spel.

”Grädde på moset”

− Den här vinsten blir verkligen grädde på moset. Vi gillar att resa så det blir säkert fler resor framöver, säger mannen och frun fortsätter:

− Men först ska vi ta en shoppingrunda på stan.

Svenska Spel Turs communication specialist Natalie Wallin hade till slut glädjen att gratulera de nyblivna miljonvinnarna.

− Vad härligt att Täbyparet fick uppleva drömmen om att pricka in sju rätt och vinna en miljonvinst. Nu får de fira och göra massor med härliga saker, säger Natalie Wallin.

Spelet som gav miljonvinsten var inlämnat hos Täby Tobak.

Rätt rad Lotto 1, lördag 3 februari 2024: 1 – 6 – 16 – 17 – 21 – 27 – 34

Med tilläggsnummer: 7 – 8 – 15 − 19

Det här är Lotto:

  • Lotto är spelet där det gäller att pricka sju av 35 nummer.
  • Är du ensam med sju rätt är du garanterad minst en miljon kronor i vinst.
  • Vid varje dragning dras även fyra så kallade tilläggsnummer, har du sex av vinstnumren och ett tilläggsnummer vinner du i vinstgruppen 6 rätt + tillägg.
  • Varje dragning har två omgångar, Lotto 1 och Lotto 2. Du kan välja att delta i båda eller endast Lotto 1.

Foto: Svenska Spel

+1
4
+1
2
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS