Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

ANNONS

Aktuellt

Peter Karlsson slutar som lagledare i Dackarna

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

MÅLILLA/OSKARSHAMN

”Efter tre säsonger som lagledare i Dackarna står det nu klart att Peter Karlsson väljer att lämna posten”, skriver Målillaklubben i ett pressmeddelande på torsdagen.

”Efter säsongen 2017 lade Peter ”PK” Karlsson släpskon på hyllan efter en lång och mycket framgångsrik karriär som speedwayförare. Samma höst stod det klart att den då 47-årige Karlsson skulle bli kvar inom sporten, nämligen som lagledare för Dackarna.”

Två SM-finaler

”Nu, tre säsonger senare, kan vi summera en lyckad tid som lagledare i Målillaklubben. Både 2018 och 2019 förde ”PK” Dackarna till SM-final. Dessvärre blev Smederna från Eskilstuna för svåra båda gångerna. 2020, som kommer att bli ihågkommen som ”Corona-säsongen”, tog säsongen slut i kvartsfinalen.”

”Knappt två veckor efter säsongens slut meddelade Peter Karlsson att han inte kommer att förlänga sitt avtal och därmed är tiden som lagledare i Dackarna över, åtminstone för denna gång.”

Tackar Peter

”Från Dackarnas sida vill vi passa på att tacka Peter för ett bra arbete under de här tre åren. Hans enorma kunskaper och stora kontaktnät har utan tvekan varit till stor nytta för både klubben och förarna.”

”För Dackarnas del blir det nu att ge sig ut på jakt efter en ny lagledare – samtidigt som förartruppen ska sättas på plats till säsongen 2021.”

TEXT

PETER A ROSÉN

peter@oskarshamns-nytt.se

FOTO

PIERRE STJERNFELDT

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS