Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

S i Oskarshamns kommun är med och anordnar ett nytt intressant möte

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Socialdemokraterna i Oskarshamns kommun, LO-Facken Oskarshamn, IF Metall Dackebygden och Pappers avdelning 86 anordnar tillsammans tre digitala möten för medlemmar och sympatisörer under hösten 2020.

Den 10 november talar Gabriel Wikström, nationell samordnare för Agenda 2030, om den gröna omställningen och om vad man kan göra på lokal och regional nivå utifrån Agenda 2030. Gabriel Wikström var sjukvårds- och idrottsminister 2014-2017, och ordförande för SSU 2011-2014.

– Vi har haft två intressanta möten under hösten och jag hoppas alla medlemmar inom LO och deras förbund tar chansen att delta även på det här mötet, säger Catrin Alfredsson, ordförande för LO-Facken Oskarshamn.

– För oss är den facklig-politiska samverkan viktig och därför känns det roligt att vi kan fortsätta arrangera möten tillsammans med frågor som är viktiga och berör, Anton Sejnehed (S), ordförande för Socialdemokraterna i Oskarshamns kommun.

På tidigare möten under hösten har LO:s ordförande Susanna Gideonsson och Reformisternas ordförande Markus Kallifatides varit gäster. Det är många medlemmar som har tagit chansen att delta på tidigare möten.

GRAFIK

SOCIALDEMOKRATERNA

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS