Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Så ställer Dackarna och obesegrade Smederna upp i returmötet på tisdag

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SPEEDWAY

Senast Dackarna mötte Smederna på hemmaovalen i Målilla så vann Smederna med 25-23. Nu på tisdag kväll väntar returmöte på Eskilstuna Motorstadion. Smederna är obesegrade så här långt i BAUHAUS-ligan men senaste matchen var tajt och Dackarna är taggade på att plocka 3 poäng.

Senaste speedwaymatchen mellan Dackarna och Smederna var tajt. Nu återstår att se om det äntligen vänder för Maciej Janowski (bilden) och Dackarna i returmötet i Eskilstuna på tisdag.

Lagledare Mikael Teurnberg har valt att köra samma lag som sist med lite justeringar då en del av förarna byter västnummer. Värt att notera är att Maciej Janowski samt Brady Kurtz bildar duo och danskarna Rasmus Jensen samt Nicolai Klindt får fortsatt förtroende. Viktor Trofimov och Ludvig Lindgren är på reservplats.

Smederna kör samma lag

Smederna kör hemmamatch och lagledartrion Jerker Eriksson, Jimmy Jansson samt Stefan Jarl väljer att mönstra samma lag som senast då Pontus Aspgren är skadad. Det innebär att Eskilstuna Smederna kör rider replacement för Aspgren. Något Smederna gjort en del av i upptakten av säsongen.

Eskilstuna Smedernas lag

 1. Robert Lambert
 2. Pontus Aspgren R/R
 3. Daniel Bewley
 4. Grzegorz Zengota
 5. Kacper Woryna
 6. Michael Jepsen Jensen
 7. Joel Andersson

Dackarnas lag

 1. Maciej Janowski
 2. Brady Kurtz
 3. Rasmus Jensen
 4. Nicolai Klindt
 5. Jacob Thorssell (K)
 6. Viktor Trofimov
 7. Ludvig Lindgren

Foto: Marita Andersson

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS